was successfully added to your cart.

da_DK da_DK

Content marketing

Posted by | marts 30, 2015 | Storytelling | No Comments

At gøre indholdet nyttigt for jeres målgruppe, bør være et fokus i jeres markedsføring.

Forbrugerne har lukket ned for den traditionelle verden af ​​markedsføring. Tv-reklamer springes let over, magasin og avis reklamer ignoreres og online reklame blokeres let eller springes over.
Med andre ord så er traditionel markedsføring blevet mindre effektiv.

Men hvad er så indhold markedsføring?

Content marketing er en strategisk markedsføring som fokusere på at fastholde en klart defineret målgruppe. Formåler er at tiltrække og fastholde kunder ved konsekvent at kommunikere med dine kunder og kundeemner uden at sælge. I stedet for pitche dine produkter eller tjenester leverer du oplysninger som gør din køber mere intelligent. Essensen af ​​denne strategi er troen på at hvis virksomheder konsekvent leverer værdifuld information til køberne, så vil de i sidste ende belønne virksomheden med deres loyalitet.

Marketing som virker har godt indhold

Uanset hvilken form for markedsføringstaktik I vælger, så bør jeres indhold markedsføring være en del af jeres proces. En klar holdning til hvordan jeres produkt eller service kan skabe værdi for kunden bør være del af alle former for markedsføring.

Med iflowr kan du bygge storytelling sider som leder målgruppen ind til jeres hovedside. storytelling siderne kan desuden give mere værdi i jeres opdateringer ved at I samler information i form af video, brochure, facebook opdateringer, evt. jeres twitter feed og hvad der skal til for at samle relevant information på én side som en storytelling om jeres produkt eller service.

Storytelling kan også anvendes i jeres marketing funnel.

Ring og få en snak om jeres muligheder.

Leave a Reply

Få en iflowr side leveret til dig Bestil Gratis!