was successfully added to your cart.

da_DK da_DK

Rejsebureau uden risiko!

Posted by | februar 01, 2021 | Affiliate | No Comments
Eksempel:
http://iflowr.dk/albanien/colosseo_hotel_-_shkoder_albania
Siden henviser gæster til hotel i Albanien f.eks. via affiliate aftale igennem tripadvisor.com som er linket op til iflowr siden.For at blive tung i markedet, så handler det om at blive god til at storytelle og desuden anvende det som de andre siger. blogs, testemonials, billeder, video osv.

Det faktum, at det ikke er dig selv som siger det, giver større troværdighed.

Du kan desuden danne relation til andre ved at bruge deres INDHOLD (“content”), da du skal igennem den process, at få lov til det, hvilket danner relation, som du kan bruge aktivt. Attraktion marketing er populært med lead opsamling at få konstruktive multi-channel strategier på plads.

Social Media Scapes er den nye web, og dem som kan samle på tværs af services bliver de nye frontløbere.

F.eks. kan man oprette et rejsebureau på denne måde uden økonomisk risici, ved at bruge content fra destinationen sammen med affiliate hoteller og rejsen dertil er også begyndt at dukke op som affiliate airfairs. Der er ingen behov for oprettelse af rejsegaranti, ingen forpligtigelser på at holde nogle værelser. Ingen tab på afbud osv.

Fremtiden byder på at private bringer produkterne ud, så måske kunne flere begynde at se med lidt mere åbent sind på direkte salg, i stedet for at kalde det hele for pyramide. Alt er jo opbygget pyramideformet og desuden når det handler om produkter som går fra hånd til hånd så.

  1. Så er der skabt en værdi for begge parter
  2. Er begge tilfredse er det win/win
  3. Der er flow i produkter og sat gang i handel

Hvor har de pyramidebrevs koncepter dog forpuret mange folks holdninger til helt almindelig gammeldags anbefaling af noget man synes er godt.

  1. Det uddanner private til at vide mere om produkter
  2. Det udelukker sikkert en procentdel bullshit produkter
  3. Der kommer mere fokus på god karakter, ledelse og at hjælpe andre.

Delingsmedier har fået virksomhederne til at få øjnene op for at nu skal produkterne gå viralt, for at virksomheden kan få hurtigt succes på salg eller branding.

For at realisere dette skal man producere noget som er LIKE’able.

Vi bevæger os fra googlelization til socialization. Folk vil kende, lide og tro på dem som de handler med, så autencitet er et ultimatum. Måske vil vi om 5 år se et mere klart billede af mennesker da vores tilstedeværelse på egen kanal i en højere gran vil afspejle hvilken sind eller personlighed man har, ja og hvilke produkter, holdninger og services som personen vælger at promovere.

Leave a Reply

Få en iflowr side leveret til dig Bestil Gratis!