was successfully added to your cart.

da_DK da_DK

Social Media Listening

Posted by | februar 09, 2021 | Monitorering | No Comments

De fleste behandler sociale medier som en telefon og nogle desværre som en megafon, men det er også muligt at lytte. Det kan være vigtigt af vide hvad der bliver sagt om dig eller din virksomhed og på hvilken kanal det bliver sagt. Når et navn / (virksomhed) bliver nævnt for godt eller skidt, så er det også godt at være bevidst om hvordan reaktionen burde være. Det er en meget vigtig del af online reputation management.

Social Media lytte Værktøjer (listening)

Google Alerts: Google Alerts er en grundlæggende måde at opdage, når et websted er fortæller om dig. Den fanger ikke alt.. Alligevel er den en god, automatiseret måde at få informationen sendt til dig. Tilmeld dig på www.google.com/alerts – hvis du ønsker øjeblikkelige resultater, kan du justere dette.

HootSuite / TweetDeck: Både HootSuite og TweetDeck kan du bruge til at administrere dine sociale medie konti. Du kan også tilføje søgning forespørgsler der scanner Twitter i realtid. Det er er en bekvem måde at få øje på, hvad der bliver diskuteret og svare med det samme.

Icerocket: Icerocket specialiseret sig i blog søgninger. De fanger også aktivitet på Facebook, Twitter og billedfiler på Flickr. Det er gratis, let at bruge, og kræver ingen registrering af en konto.

Social Mention: Social Mention indsamler aggregerede data på tværs af flere platforme. Du kan få resultater fra Facebook, Twitter, YouTube, photobucket. Den har en algoritme som hjælper dig med at afgøre om stemningen er positiv eller negativ, hvor mange forskellige kilder er aktive osv.

Topsy: Topsy ligner Icerocket og Social Mention. Dens primære fokus er omkring sociale medier, især multimedier og blogs. Du behøver ikke at registrere dig, men du har mulighed for at oprette en nyhedsmail. Den knytter sig til din Twitter eller Facebook.

Ingen af ​​de nævte værktøjer er 100% dækkende, du kan ikke altid få det hele. Hvis du kører en søgning hver dag, vil det kun tager et par minutter at scanne gennem noget nyt. Gør til det vane at søge og lytte. I tillæg til ovenstående kan du søgninger på tværs af Google, Bing, og DuckDuckGo to gange om dagen.

Ønsker du “friske søgninger” som ikke personaliseres af din Google historik. Så brug  Google Chrome-browseren i et inkognitovindue (Shift + CTRL + N) – så vil resultatet ikke påvirke din Google-profil.

 

Leave a Reply

Få en iflowr side leveret til dig Bestil Gratis!